Nieuwe Dichtbundel

Lieve mensen,

Dank voor al die mooie reacties op de voorstelling van mijn nieuwe dichtbundel: De zwartkijker is kleurenblind. Ik wil jullie hiervan laten meegenieten. Zonder namen erbij te vermelden natuurlijk wegens de privacy.

Nog eens proficiat aan Katelijn met haar nieuwste dichtbundel ! 👍👏 Indrukwekkend hoe ze met wat assistentie van Katrien en enthousiaste helpers een verrassend programma heeft samengesteld om haar nieuwe bundel te presenteren. Ook de inleidende sprekers gaven een interessante inkijk in het traject dat  Katelijn als dichteres heeft afgelegd. Zelf vond ik de figuren van de kunstenares die als rode draad de verschillende door Katelijn voorgedragen gedichten met elkaar verbonden, zeer goed gevonden. Nu kunnen we thuis verder genieten van haar alweer prachtige nieuwe bundel met orginele illustraties. Fijne zondag aan iedereen 😊

Wat een ‘ warm onthaal’ gisterenavond Katelijn. Je raakte ‘ de draad even kwijt’ maar herpakte je schitterend. Cool hoor … en dat was ook nodig bij deze temperaturen. Proficiat!

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe dichtbundel Katelijn! Een echte krak ben jij!! Jammer dat ik er niet bij kon zijn.

Gefeliciteerd KATELIJN,je bundel is fantastisch! Tot gauw!

Dit klinkt allemaal zo mooi en leuk. Echt jammer dat ik er niet bij kon zijn. Kan ik je bundel nog bestellen Katelijn?

ze werd hartelijk ontvangen….door een warme temperatuur

De performance vond ik heel sterk. Beperkt aantal gedichten, telkens aangenaam onderbroken. Voordracht zelf sober. Gelukkig beperkt tot die rode draad (goed) en de tekst zelf.

Uiteraard kan je mijn kleurrijke bundel bestellen op: katelijn@katelijn.be