Heb je mij gespot als deelnemer van Atelier in Beeld?

Het lukt mij steeds beter met mijn werk naar buiten te komen. Naast poëzie vind ik het spel van vormen, kleuren en nieuwe composities ook enorm aantrekkelijk en uitdagend. Het is een bijkomende dimensie om mij nog bondiger te kunnen uitdrukken in de bizarre snelle wereld waar weinig respect lijkt voor een nakomer.

Atelier in Beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars over heel Vlaanderen en Brussel, dat jaarlijks plaats vindt in het begin van mei.

Atelier in Beeld is het ideale moment om zowel beeldend werk te tonen als te ontdekken in het atelier: dé plek waar je de kunstenaar kan ontmoeten en zijn/haar werkproces van dichtbij kan zien.

Atelier in Beeld focust op ateliers waar het werkproces van de kunstenaar te zien is en streeft naar dialoog tussen publiek en kunstenaar.

Atelier in Beeld is er voor individuele ateliers, groepsateliers, ateliers van collectieven, ateliers van deeltijds kunstonderwijs, organisaties of zorginstellingen met een atelierwerking…
De deelnemende kunstenaar(s) beoefent/beoefenen één of meerdere van deze technieken: beeldhouwkunst, collage, digitale beeldvorming, edelsmeedkunst, epoxyresine, film, fotografie, glas, grafiek, hout, illustratie, installatiekunst, juweelontwerp, kalligrafie, keramiek, mixed media, mozaïek, schilderkunst, streetart, strip- en cartoontekenen, tekenkunst en/of textiel.

https://atelierinbeeld.be/nl/atelier/katelijn-vijncke