De zwartkijker is kleurenblind

Dag Katelijn, 

Heel erg blij dat je mijn voorstel aanvaardt en nogmaals mijn felicitaties met jouw werk. 

Ik heb vandaag ook je bundel in mijn brievenbus gevonden. Het is een echt kunstwerk geworden (wow, waar vind jij al die creatieve energie?). Ik ga er de komende dagen regelmatig eens in bladeren. 

Ik schrijf vanavond over. 

ik doe nog een paar activiteiten in het kader van Gedichtenweek, maar daarvoor staat de line up reeds vast. 

Daarna zal ik mij volop voorbereiden op mijn afscheidsvoorstelling en neem ik er dus ook geen nieuwe initiatieven meer bij om de werklast een beetje draaglijk te houden. 

Maar ik zou graag de komende weken een lans willen breken bij de nieuwe stadsdichter (zodra deze bekend is) om eens met jou samen te werken in Deinze en jou een volwaardig optreden te geven. Je verdient dat zeker. Ik heb daarover ook wel enkele ideeën, maar ik wil die eerst graag eens bespreken met het stadsbestuur en dus, zoals gezegd, de toekomstige stadsdichter. Ik ga je zeker op de hoogte houden. 

Blij ook dat je naar mijn afscheidsvoorstelling wil komen. Ik breng jou daar zeker hulde. Misschien kan ik je ook nog op één of andere manier in de voorstelling zelf betrekken, maar dat moet ik nog even laten bezinken, want ik heb reeds heel wat afspraken voor het programma gemaakt de voorbije maanden. 

Tot zeer binnenkort,

groetjes

Steven Van de Putte

stadsdichter

www.stevenvandeputte.be